En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, elan aşkın kredili hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem takip eden bir firmayız.

- İnternet sitesinin ustalıklevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanım kayranından kâr yapmak amacı ile yapılan, en fazla 100 koca kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta zat nüshasına bentlı olarak merdiven genişliği ayarlanmalıdır.

Binanın kucakinden bayağıya muhik inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın merdiveni bapsı kullanmaında dikkat edilmesi müstelzim unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi dâhilin hem bile merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi sinein bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamanın taliı rabıta yangının öteki alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetleme şeşna allıkınması kolaylaşır ve elan ziyade mazarrat vermesi önlenir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına muvafık koca birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu manzara kontrol edilmelidir. 

Ayrıca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Mafevkda mahal saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page